Տորթերի և հրուշակեղենի պատրաստում և ձևավորում
Տորթը համարվում է Վիեննական խոհանոցին բնորոշ աղանդեր: Այն կարող է լինել համեղ կամ շքեղ, իսկ այդ երկուսի համադրությունը արդեն իսկ գլուխգործոց է դառնում՝ բարձրացնելով յուրաքանչյուրի տրամադրությունը ցանկացած հանդիսության ժամանակ:
Յուրաքանչյուր տորթ և խմորեղեն ունի իր պատրաստման և ձևավորման նրբություններն ու գաղտնիքները, որոնց տիրապետելու համար այցելեք Արտ Հաուս ուսումնական կենտրոնի տորթերի ձևավորման և խմորեղենների պատրաստման խորացված դասընթացներին:
Դասընթացը անց է կացվում անհատական և խմբակային, շաբաթական 3 անգամ 2 ժամ տևողությամբ:
Ծրագրի ավարտին կտրվի եռալեզու դիպլոմ և սերտիֆիկատ, որը Ձեզ հնարավորություն կտա աշխատանք գտնել նաև արտերկրում:
-
Բիսկվիթի տեսակներ
-
Շերտավոր խմորի տեսակներ և ձևավորում
-
Տարբեր միջուկներով կրուասանի տեսակներ
-
Էկլերի տեսակներ (պրոֆիտրոլ)
-
Արևելյան խմորներ
-
Սուֆլեի տեսակներ
-
Գլազուրի տեսակներ
-
Այսինգի տեսակներ
-
Շոկոլադե ձևավորում
-
Մաստիկաների տեսակներ
-
Մարցեպան
-
Կրեմի տեսակներ և ձևավորում
-
Մանկական 3D տորթերի տեսակներ
-
Թեմատիկ տորթեր
-
Ժելեների տեսակներ
-
Կարկանդակների տեսակներ (պիրոգ)
-
Շտրուդել
-
Միկադո
-
Մեղրով տորթի տեսակներ
-
Շվարց Վալդ (սև անտառ)
-
Իտալական մակարոնի
-
Ֆրանսիական մակարոն
-
Եվրոպական խմորեղենների տեսականի
-
Մուսային տորթ
-
Հայելանման ջնարակ(գլազուր)
-
Վիլյուրե տորթեր
-
Անգլիական եղանակով 3D շաքարային ծաղիկներ: