Խոհարարություն

Յուրաքանչյուր ոք գիտի, թե որքան կարևոր է առողջ սնվելը, բայց իրականում ի՞նչ է այն իրենից ներկայացնում և ի՞նչ է անհրաժեշտ իմանալ առողջ սնվելու վերաբերյալ:

ԽՈՀԱՐԱՐԱԿԱՆ անհատական, խորացված և գործնական դասընթացներ, որոնք անցկացվում են Երևանի հայտնի ռեստորաններում:
Նյութերը տրամադրում է ռեստորանը:
Առաջին պարապմունքը անվճար է:
Ծրագիր` 
 - Հայկական,
 - Վրացական 
 - Եվրոպական խոհանոցներ:
Ինչպես նաև`
- Սնվելու կուլտուրա 
- Անձնական հիգիենա
- Մթերքի հիգիենա և պահպանում 
- Խոհանոցի հիգիենա
- Անվտանգության կանոնները խոհանոցում
- Ճաշացանկի կառուցվածք և ենթաբաժիններ
- Սպասարկման առանձնահատկությունները և տեսակները
- Ռեստորանների դասակարգումը և տեսակները
- Մթերքների դասակարգումը և ճանաչումը 
- Տեխնոլոգիական քարտի կառուցվածք:
Տևողությունը 3 ամիս, շաբաթական 3 օր, 2-6 ժամ տևողությամբ: