Սեղանի ձևավորում

Ֆուշետը այսօր ամենատարածված և հարմարավետ հյուրասիրության ձևերից մեկն է: Այն ունի իրեն հատուկ էթիկետ և ժամանակին համընթաց իր զարգացումն է ապրում՝ ստանալով նորանոր դրսևորումներ:

Ֆուրշետների կազմակերպումը պահանջում է ոչ միայն խոհարարական, այլև դիզայներական հմտություններ, ճաշակ և շատ գիտելիքներ թեմատիկ և ,ինչու չէ, կրեատիվ լուծումներ տալու համար:
Դասընթացը անց է կացվում անհատական և խմբակային, շաբաթական 3 անգամ 2 ժամ տևողությամբ: 
Ծրագրի ավարտին կտրվի միջազգային կարգի դիպլոմ և սերտիֆիկատ, որը Ձեզ հնարավորություն կտա աշխատանք գտնել նաև արտերկրում:
  1. Հիգիենա և սննդակարգ (մենյու) 
  2. Սպասքադրում և մատուցման էտիկետ
  3. Ֆուրշետների կազմակերպման էտիկետ և մենյու 
  4. Բանկետների կազմակերպման էտիկետ և մենյու
  5. Քենդի բարի կազմակերպման էտիկետ և մենյու
  6. Կոռպորատիվ միջոցառումների (լանչ-բար կոֆե-բրեյկ) կազմակերպում և էտիկետ
  7. Անձեռոցիկների ձևավորման տեսակներ
  8. Մրգերի Ձևավորման տեսակներ
  9. Մրգերի ձևավորում, ֆրուտոպիա և կարվինգ 
  10. Բանջարեղեններով ձևավորում և կարվինգ 
  11. Ժելեներ ` մրգային ,կաթնաշորով խտացրած կաթով 
  12. Ֆրանսիական  ժելե 3D նկարչություն
  13. Շոկմանժե և սուֆլեների տեսականի 
  14. Կոնֆետոպիա (կոմպոզիցիաներ կոնֆետով և ծաղիկներով) 
  15. Ֆուրշետային խմորեղենների տեսականի (եվրոպական և արևելյան) 
  16. Երշիկային ասորտի ձևավորում 
  17. Պանրային ասորտի ձևավորում
  18. Կանապեների  տեսականի
  19. Ծովամթերքով  կանապեների տեսականի 
  20. Ռոլերի տեսականի (մրգային, ծովային և հայկական) 
  21. Աղցանների պատրաստում և ձևավորում 
  22. Ժուլիենի տեսականի
  23. Խորտիկների տեսակներ (մսային պանրային և բանջարեղենային) 
  24. Ավարտական քննություն Ֆուրշետի կազմակերպում